‘In het licht van de dood,

in het donker van het leven’

Deze tekst schreef ik als 16-jarige op de rouwbrief van mijn vader. Na een kort en heftig ziekbed overleed hij. Verdrietig en ook dankbaar dat hij mij nog een belangrijke boodschap had meegegeven: ‘Uit je gevoelens’.

 

Dat was zeker niet makkelijk als lastige puber. Wat ik toen al wel heel goed voelde en wist: Ik wil andere mensen helpen die te maken hebben met ziekte en dood.

Mijn naam is Bo van Aalst en ik ben geboren in het Brabantse Raamsdonk op 3 mei 1985. Sinds 2015 woon ik samen met mijn gezin in het mooie Varsseveld (Achterhoek).

Bezig zijn met ziekte en de dood is bij mij geboren in persoonlijke ervaringen. De oorsprong ligt dan ook dicht bij mijzelf.

Na een verhuizing van het Brabantse naar de Achterhoek (ja, dat voelt bijna als emigreren, maar O wat is het hier mooi!) ben ik in 2017 weer gestart met het bijstaan van gezinnen die te maken hebben met ziekte, sterven en/of rouw. Hierbij kan het gaan om een gezinslid die ernstig ziek is, maar ook begeleiding na overlijden. Kinderen groot brengen in geluk en verlies, geeft hen veel mee voor de toekomst.

 

En wat kost dat dan? Voor mijn werk als rouwbegeleider werk ik met een basistarief van 45 euro per uur (exclusief reiskosten). ‘Betalen wat je het waard vindt’, vind ik een prachtig principe. Ben je in de mogelijkheid meer te betalen en vind je het dat ook waard, dan mag dat. Lukt het je niet om het basistarief te betalen? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vertrouwen speelt een belangrijke rol in de begeleiding die ik bied. Tarieven voor mijn andere werkzaamheden worden in overleg vastgesteld. Vragen, bel of mail me!

Voor meer informatie over mijn werkzaamheden, bezoek ook eens mijn

LinkedIn pagina of beter; voel je vrij om contact met mij op te nemen.

 

Download hier een PDF met privacybeleid van praktijk Bo.

‘Wat de rups het einde van zijn leven noemt,

noemt de wijze een vlinder’

Vrij naar een chinees gezegde

©2017 Praktijk-bo  | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer