Disclaimer

 

De op deze website getoonde informatie wordt door Praktijk bo met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ik verstrek door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door mij worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Praktijk bo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Praktijk bo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van praktijk-bo.nl opgenomen informatie.

 

Hoewel Praktijk bo alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Praktijk bo niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

 

Verwijzingen naar sites die niet door praktijk-bo.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel praktijk-bo.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden.

Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door praktijk-bo.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

©2017 Praktijk-bo  | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer